Tantrisk møde tantra massage jylland

tantrisk møde tantra massage jylland

Tantramassage til Mænd. Tantra massage i Vejle - et Tantrisk møde i kærlighed og accept. Tantramassage i Jylland Tantrisk møde i kærlighed og accept. En massage hos mig er en invitation til et møde i lyst og kærlighed. massagen inviteres du til kærligt at iagttage dig selv i berøringen, en tantrisk berøring. Når du i en tantra massage inviteres til at mærke din lyst, er det den bedste invitation, Og i et tantrisk møde er det det modsatte, der sker. Hvor du ved en traditionel massage kan have en oplevelse af, at der er en, ”som gør noget ved/med dig”, så fungerer Tantra massage som et møde imellem to. En Tantramassage kan du se som et kunstværk, der bevæger dig, udfordrer og tantrisk møde, tantriske møder, meditation og sex, meditativ sex, nærhed, flere. Når du i en tantra massage inviteres til at mærke din lyst, er det den bedste invitation, Og i et tantrisk møde er det det modsatte, der sker.

Tantrisk møde tantra massage jylland - suomi24

I de mørke lokaler på TAPE Udenfor er det koldt og halvmørkt, men jeg mærker varme, sanselighed og nærvær. Intime områder får præcis samme slags opmærksomhed som en finger eller en albue. Hengiv dig til sansningen og lysten i din krop. Ønsker du massage på søndage er prisen 2. Tantramassage i Jylland               Tantramassage i Horsens og Vejle. Her er det vigtigt at mærke og give udtryk for dit ja og dit nej.

Tantrisk møde tantra massage jylland - oulu

Gry er et skønt menneske, der kommer helt ind under huden på folk. Men kroppen gemmer på en […] Learn More. Ligesom jeg inviterer den anden til at mærke indad, gør jeg det samme. tantrisk møde tantra massage jylland

0 thoughts on “Tantrisk møde tantra massage jylland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *